6 Ağustos 2009 Perşembe

TTNET, “sen nereye Internetin oraya” kampanyası başlattı

TTNET, “Sen nereye internetin oraya” kampanyasıyla müşterilerinden, hem kısa süreli hem de kalıcı adres değişikliklerinde ADSL bağlantısının nakli için ücret almadığını bildirdi. TTNET’ten yapılan açıklamada, TTNET müşterilerinin kampanya kapsamında, başka bir adrese taşınırken ADSL bağlantılarını nakil ücreti ödemeden diledikleri adrese taşıyabildikleri belirtildi.
Açıklamada ayrıca, TTNET’e yeni abone olanlara ise 2 GB kapasiteli USB bellek hediye edildiği kaydedildi.
Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin TTNET’in “444 0 375” numaralı Müşteri Hizmetleri’nden, “www.ttnet.com.tr” adresinden veya “6606”a kısa mesaj göndererek abone olabildikleri belirtilen açıklamada 30 Eylül’e kadar sürecek kampanya kapsamında herhangi bir abonelik devam taahhüdü aranmazken, hediye bellek için de kargo bedelinin istenmediği bildirildi.

MARSHALL
Boya sektöründe faaliyet gösteren Marshall, Yapı Kredi Bankası ile yaptığı işbirliğiyle, Marshall Club Card sahiplerine karttan puan kazanmak yerine, harcamalarıyla orantılı olarak nakit para çekme olanağı sağlandığını duyurdu.
Marshall’dan yapılan açıklamada, Marshall Club Card sahiplerine nakit para kazandıran POS cihazlarının, öncelikli olarak 450 Marshall bayisine dağıtıldığı ve Marshall’ın, 2010 yılının sonuna kadar toplam 3 bin POS cihazı ile 100 bin Marshall Club Card dağıtmayı hedeflediği bildirildi. Açıklamada, Marshall Club Card’ında para biriken Marshall kullanıcılarının, özel POS cihazı bulunan Marshall bayilerinde kazandıkları nakit para miktarını öğrenebildikleri ve kazandığı parayı nakit olarak çekmek isteyenlerin herhangi bir Yapı Kredi ATM’sinden nakit para çekebildikleri belirtildi.

BAYER
Bayer’in bitki bilimi birimi Bayer CropScience’ın Türkiye Ülke Müdürlüğüne Laurent Perrier atandı.
Bayer’den yapılan açıklamada, Perrier’in son olarak Romanya’da Üst Bayer Temsilcisi ve Bayer CropScience’ın Ülke Müdürü olarak görev yaptığı bildirildi. Açıklamada, Fransa’da Montpellier Tarım Yüksekokulu’nda agronomi mühendisliği eğitimi alan Laurent Perrier’in, iş yaşamına Fransız tropik tarım araştırmaları kuruluşu IRAT’ın Nijer ofisinde başladığı ve 2003 yılında Bayer CropScience bünyesine katıldığı kaydedildi.

TURKNET
ADSL sağlayıcısı TurkNet, yeni oluşturduğu bayilik sistemiyle TurkNet bayisi olmak isteyen firmalara doğrudan ve aracısız çalışma olanağının yanı sıra zamanında prim ödeme garantisi de sunduğunu bildirdi. TurkNet’ten yapılan açıklamada, TurkNet bayisi olmak isteyen herkesin, bayi ağına katılmasına ve doğrudan satış yapmaya başlamasına olanak tanıyacak sistemin en önemli avantajının, bayilerin doğrudan TurkNet ile çalışarak ödemelerini TurkNet’ten alması olduğu vurgulandı.

KITA
Lojistik şirketi KITA Ulaştırma, yaklaşık 300’er ton ağırlığındaki iki trafoyu Gebze’den Derince limanına taşıdığını bildirdi. KITA’dan yapılan açıklamaya göre, Kuzey Afrika’daki bir enerji santrali için Türkiye’de üretilen trafolar, 20 dingilli hidrolik araçlar ve özel askı sistemi ile taşındı. Yaklaşık 50 kilometrelik alanda bulunan köprülerin altından geçemeyen malzemeler için seyyar vinçler kuruldu ve 1x500 ve 1x700 tonluk mobil vinçlerle özel askı sistemine aktarılan trafolar Derince Limanı’na ulaştı. Buradan gemiye yüklenen iki trafo, daha sonra Cezayir’e gönderildi.

SUN
Sun Microsystems, ocak ayından bu yana her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği “Sun’dan Açık Kaynak Günleri” temalı bir günlük ücretsiz atölye çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu.
Sun’dan yapılan açıklamaya göre, 20 Ağustos’ta düzenlenecek yeni atölye çalışmasının konusu, önceki atölye çalışmalarındaki geri bildirimler ve yoğun istek üzerine MySQL olarak belirlendi.

AYNES
Aynes Süt, süt üretiminde organik yapıyı bozmadan üretim sürecini tamamlayarak sütün ömrünü uzatan “LACTENSO” teknolojisini “dünyada ilk kez” uygulamaya soktuğunu bildirdi.
Aynes Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin, yaptığı yazılı açıklamada, çok kısa bir süre sonra meyve suyu projesini de tamamlayacaklarını belirterek, “Ürün portföyümüze, geliştirdiğimiz bu teknolojiyle üreteceğimiz meyve sularını da ekledik. Aynes meyve suyunu meyvenin hem doğallığı hem de lezzeti ile müşterilerimizin beğenisine sunacağız” dedi.

6 yorum:

network dedi ki...

ben katıldım ttnetin sen nereye internetin oraya kampanyasına çok memnun kaldım gerçekten oh be dünya varmış birileride artık dünyayı bana kolaylaştırsın.

Unknown dedi ki...

bende abone olur olmaz aldım usb belleğimi. çok işime yaradı teşekkürler ttnet

Unknown dedi ki...

ttnet nakil ücreti almadan adslimizi taşımamız için kampanya yapmış wallahi öyle çok işime geldiki bu kampanya internetimi alıyorum ve gidiyorum...

Unknown dedi ki...

ttnet nakil ücreti almadan adslimizi taşımamız için kampanya yapmış wallahi öyle çok işime geldiki bu kampanya internetimi alıyorum ve gidiyorum...

Unknown dedi ki...

ben bu yaz ttnetin bu kampanyasından faydalandım internetimi yazlığa götürdüm sonrada getirdim.

Unknown dedi ki...

ttnet kampanyayı 31 aralığa kadar uzattı. herkese duyrulur.

Öne Çıkan Yayın

En erken faiz indirimi ne zaman gelir?

  Merkez Bankası bugün faiz kararını açıkladı.  TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oran...

Popüler Yayınlar